Velkommen til Evagyoga

Her finner du informasjon om mine yoga og meditasjons timer som jeg holder hjemme hos meg selv, på et senter i Trondheim by, eller hjemme hos deg?

Det jeg kan by på er yoga for deg som behøver å «lande» i en hektisk hverdag. Du behøver ikke være supertrent, eller super myk, eller super noe som helst. Faktisk tenker jeg at jeg vil gi et tilbud til de som heller sliter litt med å komme igang med å trene, eller å begynne med noe nytt. Jeg ønsker å lokke fram en følelse i  hver enkelt av dere av å ha det «litt» bedre når man går av yoga matta enn før man  gikk på den.

Man kan ha 1000 grunner til å vente litt med å gi seg i kast med noe nytt. Man er for trøtt, man er skeptisk. Man skal bare vente på det «rette» øyeblikket. Jeg tror vi alle har våre indre «demoner»;) å kjempe med. Så man har en vei å gå for å finne fram til de, se de, akseptere de, og faktisk holde ut med de.. Det er ikke alt man kan jage på dør. Så begynn med å gå dørstokkmila og kom på yoga!