eksamens nerver? deadline nerver? jobbintervju nerver? allslagsmuligrartnerver?

Ooo la laaa. Det er ganske mange ups n´downs dette livet bringer. Av utfordringer, drama, angster,plager, og innimellom noe innmarie oppturer med full pott, stor stas og vidunderlig annerkjennelse.   Så om man nå  står  oppe på haugen og speider utover horisonten og føler at man aaaaldri skal råke ned i «dit» igjen, der hvor angsten, følelsen av ubehag, stress, og fæle følelser ligger.Men joda, det er jo nettopp dit vi «skal». Det går litt opp og det går litt ned, litt hit og litt dit, og så var vi igang igjen da. .

Så var det det  å finne noe å feste blikket på da, litt langt der framme- som når vi står i «treet» og prøver å holde balansen!?  Noe som stillner uroen, og gir fokus når det omtrent hviner rundt øra på oss?  Det som gjør veien tilbake til en følelse av ro når sinnet egentlig bare skriker «mayday mayday!!!».

Ja, det ser ut som om torsdagens yoga økt blir preget av min»soon to be yoga-examenist»…jobber hardt for å bevare fattningen her;)

Og vi begynner en halvtime før, dvs klokken 19.30.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s