Er du klar? Nå er det på tide å hive seg med!

Da er kanskje alle kofferter pakket ut, solkremen ryddet vekk, jobben er like rundt neste sving, og man ruster seg for en ny høst med alt det fører med seg.

Jeg ønsker å invitere deg til yoga hjemme hos meg, fordi jeg har blitt hektet på noe som jeg vil dele med andre. Dessuten er det jo mye bedre å gjøre det sammen med noen! 🙂 Jeg har to kvelder i uken, og dessuten noen timer på dagtid hvis noen har tid og mulighet til å bli med på det. Jeg holder til i Fagerlia/Fagerliveien 2 a og ønsker å få med flere!

Men hvorfor skulle man våge seg på å prøve yoga? Er ikke det noe super mystisk, akrobatisk for den mega myke?

Neida, yoga er for alle. Uansett styrke, mykhet, og sans for det mystiske. I yoga jobber man med det utgangspunktet man kommer med, og forsøker å myke opp litt, i det man har. Og det blir bedre!! Garantert:) For ikke nevne det at man føler seg litt piggere, bedre humør, mer avslappet, og litt mer «down to earth».

Spread the word;) , vi starter neste uke.

Eva.

3 tanker på “Er du klar? Nå er det på tide å hive seg med!

  1. Jeg kommer gjerne på en prøvetime. Torsdag formiddag er det jeg kan få til tror jeg. Hvis du tror det kunne passe for meg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s