yoga for våren.

Hei nye og gamle Yoginis!
Godt nytt år!
Her kommer litt info om yoga denne våren.

På søndag 11. januar starter jeg opp med årets første yogatime, vi har med oss noen nye, og en god del av dere som kom til i høst. Om du fortsatt ikke har meldt deg på er det på tide å sende meg en mail. (egjevik@hotmail.com)

Søndagstimen er tenkt som yoga nybegynner hvor jeg fokuserer spesielt på bhandas(energisentrene), pust og hvordan komme igang med yoga. Det blir mye solhilsen og basic yoga for å lære det grunnleggende.

På torsdagstimene (kveld): tenker jeg litt mer tempo og litt mer lek, vi har jo prøvd litt «opp-ned» stillinger, armbalanser og  mer tempo i den siste tiden. (Når jeg nevner tempo så mener jeg moderat tempo, jeg kommer fortsatt til å være fokusert på at det skal være tid til å komme inn i stillingene og veien går gjennom tilstedeværelse, så vi kommer ikke til å speede opp så veldig da …tempo: type-moderat! 😉

På begge timene fortsetter jeg med deeksha, for å hjelpe dere med avslappning og meditasjon.

Dere melder dere først og fremst på fast dag, men har muligheten til å spørre om det er ledig plass på annen dag, om dere er forhindret å komme. Derfor er det viktig at dere sender meg en sms og sier fra, ( så plassen kan komme de andre til gode) .
Tlf nr mitt er 900 20 709.

Drop in, er fortsatt et alternativ for de som ikke har mulighet til å binde seg opp, men da må man ta kontakt først for å høre om det er ledig plass. Gjerne pr sms.

Ta helst med egen matte, og eget teppe. Jeg har noen få til utlåns, men det er best med eget utstyr. Spør gjerne om tips, hvis noen går med tanker om å kjøpe matte.

Vårsemesteret går over 17 uker, med stengt i
*uke 6: torsdag 5. og søndag 8. februar utgår.
* vinterferien: torsdagstimen utgår-19. februar, (nb! søndagstimen 22/2 gå som vanlig)
*påskeferien: søndag 29.mars går som vanlig hvis det er interesse for det, torsdag 2. og søndag 5 april utgår.

Så det blir 17 yoga timer, fordelt utover så vi er ferdige til slutten av mai. Om jeg skulle bli syk eller er forhindret på noe vis vil jeg forsøke å få vikar, evt. tar vi igjen timen til våren.

Kontonr er som før: 1207 29 63677
Hilsen Eva.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s