Hjem kjære hjem… Rusker liv i gamle syssler.

Sitter her å droddler og planlegger yoga til høsten jeg. Kanskje ikke alle andre har kommet like langt i tankene, men jeg begynner å kjenne på at nå skal jeg snart hjem igjen. Gleder meg  (venner-yoga-huset mitt-)og gruer meg (været-klima-været og atter været- og ja huset mitt. Alle som har sett huset mitt skjønner hvorfor det er både gru og glede).
IMG_4711Jeg tenker selvfølgelig fortsette med yoga. Har her i Singapore lært mye nytt godt påfyll da jeg i skrivende stund er siste runde av 300 timer påbygning yogalærerutdannelse med fordypning i  terapi, kundalini og barneyoga.

SÅ jeg fortsetter som før jeg dro med «hverdagsyoga for alle» på torsdager og søndager klokken 20.30 til 21.45.

( I tillegg kommer jeg til å ha bedriftsyoga, lørdags-workshops og diverse, men mer om det etterhvert..)  MEN, om det er noen ønsker, inspill, ideer, forslag….. SÅ send meg en melding, forslag mottaes med takk. Om noen kunne tenke seg å foreslå yoga på arbeidsplassen sin, så må dere gjerne formidle kontakt også. Om du bare vil si Hei og takk for sist, så gjør det og. Jeg gleeeeder meg til å komme hjem:)

 

1 tanke på “Hjem kjære hjem… Rusker liv i gamle syssler.

  1. Hei Eva, jeg er veldig klar for yoga med deg igjen og er veldig glad for at du fortsetter timene på samme tid og sted som før. Det blir spennende å ta del i det nye du har lært.
    Trude

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s