Skreddersydd yogapraksis kun for deg?

 

Ønsker du en skreddersydd yogapraksis kun for deg?

Dette er et tilbud til deg som ønsker å skape deg en egen yoga rutine som du kan gjennomføre hjemme. Mange ønsker å la yoga bli en større del av hverdagen, og fordype sin egen praksis. Men det er litt vanskelig å komme i gang. Hva skal man egentlig gjøre? Hva passer for meg? Hva føles godt, og hva føles ikke så godt ?

Hvis man ikke har en plan er det i alle fall vanskelig å iverksette.

Her kan du få planen. Jobben må du gjøre selv. 🙂 Men jeg skal fortelle deg litt om hvorfor akkurat disse øvelsene er bra for deg, og sammen finner vi ut av hva det er som skal til for at du skal greie å gjennomføre det!

For å kartlegge hva du ønsker og hvilke behov du har kommer jeg til å bruke en Ayurvedisk test for å finne ut av doshaer (hvilken type energier) du er mest styrt av.

I tillegg kommer jeg til å se på hvilken kroppstype du er, og ditt fysiske utgangspunkt for å se hvor du står før jeg setter sammen et program for deg.

Dette er et helhetlig program hvor vi ser litt på hvilke utfordringer du står ovenfor fysisk og emosjonelt, slik at vi finner fram til en yoga praksis som hjelper deg til å føle deg sterkere og  mer balansert.

Yoga programmet vil ta for seg yoga øvelser, meditasjon, pusteøvelser og en egen mudra/håndposisjon som passer best for deg.

 

Du får altså en pakke på 6 klokketimer hvor vi først prater litt sammen, tester og finner ut av ønsker og behov. Deretter setter jeg sammen et yogaprogram for egen praksis, meditasjon og pusteøvelser. Sammen går vi gjennom yogapraksisen, så du får det litt under huden før du skal komme igang hjemme. 

Dette er et godt tilbud til deg som sliter med å skape en egenpraksis hjemme.

Det er og et godt tilbud for deg som har skader eller slitasjer som gjør at ikke alle stillinger i yoga er like enkle og gjennomførbare. Kanskje synes du det er vanskelig å henge med i en vanlig yoga time, eller kanskje du synes terskelen for å trene er for høy, men du vet at det egentlig hadde vært bra for deg. Eller kanskje du er nybegynner og vil prøve deg litt hjemme.

Det er også et godt tilbud for deg som er interessert i ulike typer for energi arbeid, sammen kan vi finne fram til et yoga program som hjelper deg til å utvikle deg videre spirituelt.

Yoga er for alle, det gjelder bare å finne det riktige programmet!

 

 

                                                          Pris; 6 timer, pris 3900.

Tilbud: de som er påmeldt ukentlig yoga til meg får tilbudspris på 3200 kroner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s