Solar plexus, manipura chakra workshop.

 

Søndag: 27 november kl 19-21.30

Så langt har vi danset, ristet, gjort yoga, pustet og pest, hodt pusten, og meditert, med blikket fiksert standhaftig på ett punkt, brukt magemuskler så vi blir øre, og lært om rot og sakral chakraet.

Nå er det solar plexus som står for tur.

Det tredje chakraet ligger i mellomgulvet og blir kalt solar plexus chakraet. Det er forbundet med bukspyttkjertelen og styrer prosessen hvor mat blir til energi. Det er herfra glød og energi kommer. Viljen til å kjempe for det man tror på, viljen til å holde ut og stå i det. Finn det som gir mening for deg, bruk det du har av vilje. Her ligger nøkkelen til å handle, retten til å gjøre, vær fri og gjør det nå! Det viktigste stikkordet for dette chakraet er TRANSFORMASJON. Bli med å lær mer om Manipura chakraet og få erfare både en aktiv og passiv yoga sekvens for å balansere og bli kjent med denne delen av energisystemet fra yoga filosofien.

500 kroner for en gang. Om du er med på alle 7 chakra workshops får du to av de gratis. Nb bindende påmelding.  Begrenset antall plasser

image003

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s