lær om hjertets kvaliteter gjennom yoga.

Det er fortsatt ledig plass på morgen dagens chakra workshop. Denne gangen tar vi for oss chakraet  imagessom er midt i kroppen, og knyttet opp til imunforsvaret og thymuskjertelen. På vårt beste sørger den for å føre oss gjennom livet med kjærlighet, relasjoner og det handler om retten til å elske og bli elsket. Hvor godt involverer vi oss i andre, hvor mye lar vi andre komme inn i vårt liv? Hvor stort er perspektivet på livet? Hvordan ser vi det ”høyere selv” i forhold til dette? Hva skjer om det er ubalanse eller blokkeringer ?  I hjerte chakraet får ordet kjærlighet et høyere perspektiv og mening. Bli med på workshop om hjerte chakraet Anahata, og lær blant annet en nydelig rolig passiv yoga sekvens. Bindende påmelding. Kr 500.

29.jan. kl 19.30-22.00

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s