Bedriftsyoga

Jeg kan skreddersy til deres behov, men her er noen eksempler på bedriftsyoga jeg har hatt tidligere:

Yoga mild og snill:

Dette er en klassisk bedriftsyogatime som er fin for å introdusere yoga.  Her finner du alle slags mennesker, i ulik alder, og felles er at de tror at jeg kan ALDRI gjøre yoga.  Om seg selv sier de at de er alt for stiv og stjøl, og de omtaler seg gjerne som svak også.;)       Så her tar vi yogaen helt ned til et enkelt nivå som alle skal klare.Her forklarer og viser jeg deg hvordan kropp, stress og ubevissthet påvirker kroppen vår.I løpet av disse timene får du økt forståelse, økt bevissthet om hvordan det er å være i DIN kropp. Du vil få en gryende forståelse om hvordan pust, kropp og sinn henger uløselig sammen.Her lærer du det yoga egentlig handler om: lande i egen kropp, begynne å kjenne på pusten og tilpasse bevegelsene til «vondter» og skader som vi har.Perfekt for deg som er på en arbeidsplass der du for eksempel sitter mye foran Pc eller for deg som har tungt kroppsarbeid.  Dette er lavterskelyoga. Vi avslutter med avspenningsøvelser.

 

Rolig yoga:

Etter mild og snill har du lært hvordan du bruker pusten for å la kroppen jobbe med litt mer flyt i yoga øvelser. Det er fortsatt et enkelt nivå, med mye stående eller sittende stillinger.Vi jobber for å skape bevissthet i hvordan rygg, bekken, nakke, kjernemuskulatur har det når vi beveger oss.  Passer for alle uansett stiv eller støl. Avsluttes med avspenning.

Myk yoga.

Passer for deg som ønsker å ta i bruk enkle yogastillinger satt sammen i et flytbasert program så du får brukt hele kroppen. Fokus er pust, tilstedeværelse og å få jobbet litt med kroppen, så du kjenner du blir god og varm og får en glad og takknemlig kropp tilbake.

Avsluttes med avspenning. Balsam for kropp og sinn.