Om Yogatimen.no

OM MEG:

Undertegnede  heter  Eva Gjevik Skjevdal. Jeg har drevet med yoga og meditasjon aktivt siden 2000 og er stadig søkende etter mening i alt kaos!

Med tre barn, hus, hage og høner er det stadig kaos i mitt virke. Etter hvert har jeg funnet en base å finne tilbake til, nemlig yoga og meditasjon. I utgangspunktet var jeg egentlig ikke så opptatt av trening, men prøvde yoga for første gang for 15 år siden fordi jeg hadde hørt at yoga «hjalp mot stress».. Dermed lærte jeg å puste med magen, men var fortsatt ikke helt overbevist.  Så gikk jeg noen semestere med barsel yoga, vinyasa, slow flow, eller restorativ alt etter hvilke faser i livet jeg var i, men skikkelig gøy ble det ikke før   jeg begynnte å oppdage hva yoga gjør for deg, ikke bare fysisk, men mentalt, og personlig.  Og ja, jeg har faktisk blitt litt mer opptatt av trening og. Jeg manglet bare å finne en form for trening som jeg kunne like 😉

Vel, så i 2014 fullførte jeg Zenith yogas lærerutdannelse, og etterhvert har jeg tatt flere yoga fordypninger  blant annet Deva yoga for muskel, skjelett og kroniske smerter, Tirisula yoga Singapore med fordypning i terapi yoga, kundalini yoga og barneyoga.

 

Så hvorfor skal du begynne med yoga?

-er du stresset?  Har du smerter i nakke og skuldrene?  Problemer med ryggen ? Føler du at du ikke er i balanse? Har du arbeidstress som gjør deg ineffektiv og langsom? har du behov for å få mer mer muskelkraft og lære avspenning? Kanskje du ønsker du var mer i balanse? Følte mindre stress?  I stand til å nyte øyeblikket mer? Få bedre bevegelighet?

Hva sier andre som har gått på yoga til Eva:

-Jeg møtte Eva gjennom bedriftsyogaen og likte det!

-Hun kombinerer ulike aspekter av yoga, både fysisk, mentale og spirituelle øvelser. Hun er en god guide, rolig og tydelig.Jeg føler meg bedre i kropp og sinn etter å gjort yoga.

-jeg er motivert til å gjøre mer yoga fordi jeg kjenner meg lysere til sinns, skuldrene er bedre og jeg tåler stress bedre

-jeg ble vist at fysisk trening løsner opp i emosjonelle blokkeringer

-jeg har blitt sterkere i overkroppen spesielt

-jeg har blitt mykere og mer smidig

-jeg har lært å meditere, og har mindre hodepine enn før.

 

Hvor:

Jeg holder yoga timer i Fagerlia/ Fagerliveien 2 a, (inngang på nedsiden av huset), i en liten yogasal som rommer 5-7 personer. Så her kan du komme å gjøre yoga i et lite miljø:)

Jeg tar også på meg bedriftsyoga, eller en til en time om du skulle ønske det.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s